Stanga
Dreapta

Exclusiv: V. Ponta: Am primit sute de mesaje pe telefon de la PSD-işti

Gheorghe George, 10 octombrie 2019, Ora 18:33

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47609-1.jpg Exclusiv

Victor Ponta a declarat după moţiunea de cenzură în urma căreia a fost demis guvernul Dăncilă că a primit sute de mesaje pe telefon, de la PSD-işti, şi toate încep cu „ai avut dreptate, am fost un prost”.

Victor Ponta a declarat că 28 de parlamentari Pro România au semnat moţiunea şi 31 au votat-o.

„Am făcut un joc, am semnat 28 şi am votat 31”, a spus liderul Pro România.

El a precizat că are şi o ofertă pentru foştii colegi de la PSD, care „rămân valabile, acum după moţiune”: „Oferta mea pentru foştii colegi de la PSD rămâne valabilă, acum după moţiune, ar trebui să ne aşezăm la masă, să înţelegem că acest guvern s-a încheiat, să susţinem împreună un candidat comun în turul 2, care este domnul Diaconu, care să fie puternic.

Sa încercăm să construim o guvernare, avem o şansă un an de zile să facem ce nu am făcut trei ani, apoi oamenii vor decide la vot ce guvern vor”, a afirmat Ponta.

El a adăugat că are pregătite trei propuneri pentru premier, pe care să le discute cu colegii de la PSD şi apoi să decidă cu care se va prezenta la consultări cu preşedintele Iohannis.

„Nu sunt eu propunerea”, a subliniat el.

 

EDITORIAL

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Vineri, 29 mai 2020, seara, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie care arăta pe premierul României, Ludovic Orban, împreună cu alți miniștri, stînd la băute (whisky ) și pipat (trabucuri) în biroul său de la Victoria. Momentul fusese surprins luni, 25 mai 2020, la ora 15 și reflecta sărbătorirea zi ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:19
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă