Stanga
Dreapta

Piedone pune tunurile pe coaliția PSD-PNL

Gabriela M Bogdan, 24 aprilie 2024, Ora 11:06

  • print
  • |
piedone-pune-tunurile-pe-coalitia-psd-pnl-52175-1.jpg

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, continuă războiul cu PSD și PNL, după decizia coaliției de a renunța la candidatul comun. Nesusținut de PSD și PNL, Piedone, consideră că actuala coaliție de guvernare vrea să lase Capitala încă 4 ani pe mâna lui Nicușor Dan.

„V-ați jucat de-a Copiii Căpitanului Grant, până v-ați pierdut busola și ați început să jinduiți după vestonul lui Jules Verne!

Ați luat-o razna, hulpavi și aroganți și nerecunoscători față de cei care, acum patru ani, v-au gătit bucate, v-au îmbrăcat în oameni și v-au așezat la masă!

Turbați după caftan, v-ați pierdut înfățișarea de oameni! Ați uitat de oamenii nedreptățiți și mințiți de Nicușor Dan și ați amanetat Bucureștiul pentru interesele voastre meschine!

Nicio problemă: în 34 de ani au fost destui călăreți pe cai imaginari și cam toți s-au pierdut în ura poporului!

Tocmai văd o fotografie cu Nicușor Dan ieșind pe poarta palatului la fel de somnoros ca el!

Și înțeleg, acum, de ce ați amanetat încă 4 ani Bucureștiul!

Păcat că ignorați oamenii buni!

Dar… voi avea grijă de București și de toți cetățenii pe care VOI îi batjocoriți fără milă!”, scrie Piedone pe Facebook.

CONTEXT

Atacul lui Piedone vine în contextul în care Marcel Ciolacu a lansat un apel la negocieri, pentru ca Piedone să renunțe la candidatura sa în favoarea candidatei PSD, Gabriela Firea.

PSD și PNL merg separat în competiția pentru Primăria Capitalei, după ce luni au decis să renunțe la Cătălin Cîrstoiu. Candidata PSD va fi Gabriela Firea, care urmează să fie validată de conducerea partidului. Candidatul PNL va fi Sebastian Burduja.

 FOTO:  facebook.com

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:04
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară