Stanga
Dreapta

Cel mai mare mall din București, pregătit pentru deschidere

Gabriela M Bogdan, 24 aprilie 2024, Ora 11:12

  • print
  • |
cel-mai-mare-mall-din-bucure-ti-pregatit-pentru-deschidere-52176-1.jpg

Veste bună pentru bucureșteni! Se pregătește deschiderea celui mai mare mall din Capitală. Conform proiectului, acesta va fi cu o treime mai mare decât Afi Cotroceni, cel care ocupă acum locul 1 în țară, din punct de vedere al suprafeței. De asemenea, vor fi disponibile sute de locuri de muncă.

Compania cu capital sud-african MAS Real Estate, în parteneriat cu Prime Kapital, se ocupă de elaborarea planurilor pentru acest proiect. Mai exact, este vorba despre o extindere a unuia dintre cunoscute centre comerciale din București – Militari Shopping. La final, suprafața disponibilă pentru închiriat va crește de la 50.000 de metri pătrați la peste 120.000 de metri pătrați.

Cum va arăta cel mai mare mall din București

Militari Shopping se va extinde semnificativ, devenind cel mai mare mall din București. Noua construcție va avea 120.000 de metri pătrați, mult mai mare decât cel care ocupă acum prima poziție în clasament – Afi Cotroceni. Acesta are 90.000 metri pătați și este considerat cel mai mare centru comercial din țară, din punct de vedere al suprafeței.

În urma extinderii, centrul comercial din Militari va cuprinde două subsoluri destinate parcării, parter, mezanin și un etaj. De asemenea, în ceea ce privește zona dina fața mall-ului, aici este prevăzută construcția unei clădiri de parcare cu două subsoluri, parter și 4 etaje. Astfel, vizitatorii vor avea la dispoziție 3.500 de locuri de parcare.

Anunțul a adus bucurie pentru mulți dintre bucureștenii care își caută un job. Proiectul oferă sute de oportunități de angajare, astfel având un impact pozitiv asupra pieței muncii locale. Vestea este una bună în special pentru persoanele care locuiesc în Militari Residence și petrec mult timp pentru a ajunge la un loc de muncă în centrul Capitalei sau în diferite zone îndepărtate.

Noua construcție nu va aduce doar locuri de muncă directe în domeniul retailului și al serviciilor asociate, ci va contribui semnificativ și la dinamizarea economiei locale și a infrastructurii din zonă. De asemenea, proiectul promite o îmbunătățire a experienței de shopping și multe facilități de divertisment. Mai exact, investitorul sud-african MAS Real Estate intenționează să extindă clădirea actuală de la Auchan Militari până la zona ocupată de JYSK și World Class.

 

FOTO:  inc.com

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:06
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară