Stanga
Dreapta

Aroganta marca Bote

Valentina Popescu, 11 decembrie 2023, Ora 16:25

  • print
  • |
aroganta-marca-bote-52010-1.jpg

Cătălin Botezatu, în "capot" la mănăstire. Ce a făcut de ziua lui

 

foto: Instagram, Cătălin Botezatu.

Pe 3 decembrie, Cătălin Botezatu și-a sărbătorit ziua sa de naștere printr-o petrecere fastuoasă în Maramureș. Cu toate acestea, după evenimentul festiv, Bote  s-a gandit sa faca o rugaciune  facand   o vizită la mănăstire.

Acesta  a vizitat mănăstirea Bârsana, unde s-a rugat și și-a căutat liniștea interioară după o zi plină de evenimente. A importalizat momentul și a postat câteva fotografii și în online, alături de un mesaj. „Fii fericit pentru acest moment! Acest moment este chiar viața ta! Mulțumesc pentru toate urările primite azi!”, a scris Cătălin Botezatu în descrierea imaginilor.

Postarea designerului i-a indignat pe cei mai mulți. Internauții n-au ezitat să-l critice în secunda următoare, mai cu seamă pentru alegerile vestimentare pentru mersul la biserică sau la mănăstire.

Mai mulți fani i-au atras atenția că nu s-a îmbrăcat corespunzător, chiar dacă ținuta costă mii de euro: „Asta-i ținută de mers la Sfânta Biserică?”, i-a reproșat unul dintre urmăritori. "Cei cu halatul ăla pe tine" - i-a comentat altcineva.

Mega-petrecerea a avut loc la Borșa, la un hotel de lux, iar printre invitați s-au numărat nume mari din showbiz. Cheful a început pe 30 noiembrie și se va încheia astăzi, 4 decembrie. Pentru acest eveniment, Cătălin Botezatu s-a pregătit temeinic, a făcut numeroase vizite la salon și și-a achiziționat mai multe articole vestimentare de la Versace și Balmain, pe care a plătit nu mai puțin de 15.000 de euro.

Foto facebook Catalin Botezatu

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:09
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară