Stanga
Dreapta

Exclusiv: Gabriel Petrea un personaj usor de “cumparat”

Laurentiu Ion, 10 octombrie 2019, Ora 18:29

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47608-1.jpg Exclusiv

Reprezentanții TSD Constanța au anunțat, joi, după adoptarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, că Gabriel Petrea, care a votat moțiunea, nu-i mai reprezintă pe tinerii social-democrați constănțeni.

Reprezentanții TSD Constanța au anunțat, joi, că deputatul Gabriel Petrea, lider al Organizației de Tineret a PSD, care a votat moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă, nu-i mai reprezintă pe tinerii social-democrați constănțeni.

Decizia a fost anunțată printr-un comunicat de presă semnat de lideul organizației TSD Constanța, Nicu Roșu.

„Gabriel Petrea nu ne mai reprezintă pe noi, tinerii social democrați constănțeni! Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Ştiam că el nu va vota moțiunea. Este păcat de tot efortul nostru depus în campaniile electorale, și nu numai. Cel mai urât lucru este să votezi împotriva partidului pentru care am muncit cu toții”, se arată în comunicatul citat de Mediafax.

Gabriel Petrea, liderul TSD și fost ministru, a votat moțiunea de cenzură, fiind aplaudat de parlamentarii Opoziției și huiduit de cei ai PSD.

 

EDITORIAL

Cine e jupânul?

Cine e jupânul?

Un an din patru, Klaus Iohannis își pune Guvernul lui. Începând de ieri, se consumă al doilea succes politic de proporții al locatarului de la Cotroceni. De astă dată, el nu mai are pretenția de a fi instalat un guvern tehnocrat. Ci un guvern pur sânge. Politic. Oare se va repeta istoria? O istorie care se rostogol ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

04:41