Stanga
Dreapta

Exclusiv: O jagardea de bani gata, parazit betiv, curvar si drogat, capetenie de grup infractional organizat, a omorat un sofer nevinovat.

ziarulatak.ro, 10 septembrie 2019, Ora 01:52

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47550-1.jpg Exclusiv

 

"Ca sa pun la locul lor niste stiri imbecile de presa despre "tragedia familiei lui Gino Iorgulescu, al carui fiu e in stare grava la spital dupa un accident soldat cu moartea unui alt participant la trafic":

Stirea corecta este ca, din pricina justitiei impotente si corupte, un om a fost omorat azi dimineata la ora 3, pe Soseaua Chitilei.
O jagardea de bani gata, parazit betiv, curvar si drogat, capetenie de grup infractional organizat, a omorat un sofer nevinovat.
Potrivit datelor din presa zilei, jagardeaua bause ca porcul, se drogase, se certase cu iubita la finele unei partide paguboase de poker, dupa care a iesit sa se racoreasca pe sosea cu 240 km/h, viteza la care i-a ramas intepenit acul vitezometrului. Victima nu a avut nicio sansa.
Dar jagardeaua nu avea ce sa caute nici cu iubita la poker, nici la volanul unui Aston Martin.
El trebuia sa zaca la Jilava, pe paie ude.
Pentru ca acum vreo doi ani, beizadeaua puscariabilului Gino Iorgulescu  rapise un om cu care avea un diferend financiar, il adusese acasa la el si daduse ordin complicilor sa-l bata pe datornic, metodic si in reprize, cu un ciocan de tocat snitele, pana scot banii de la el.
Fapte atat de evidente, incat echivocul e exclus.
In prima instanta, Mario Iorgulescu a fost achitat de Tribunalul Capitalei, in vreme ce complicii sai au primit pedepse cu inchisoarea. A fost 30 de zile in arest, apoi sub control judiciar, apoi nimic. Pentru ca a torturat cu sadism un om, degetul nemilos al legii i-a dat un bobarnac prietenos.
Daca justitia nu ar fi fost cumparata de banii si influenta lui tat-su, feciorul ar fi fost nefericit, asteptand liberarea pe saltea de paie, dar teafar. Iar victima lui de azi noapte ar fi ajuns acasa vie si nevatamata.
Coruptia ucide, uneori si cu manta."
"Stirile despre beizadeaua care a omorat azi dimineata pe soseaua Chitilei un tanar nevinovat, tatal a doua fetite, se termina invariabil cu aceasta abominatie:
"Mario Iorgulescu a devenit cunoscut în presa mondenă datorită relațiilor sale amoroase cu diferite domnișoare din lumea bună a capitalei."
Si urmeaza numele domnisoarelor din lumea buna. Ce sa vezi, sunt enumerate curvele Bucurestiului, drojdia barurilor de noapte, pe care si le schimba indeobste ca pe jambiere fotbalistii intre ei.
As zice mai degraba o lume mai proasta ca asta de care e vorba nu poti gasi: lumea minciunilor, drogurilor, preacurviei, puturoseniei, inculturii si a manierelor groase.
Pai daca iubita noastra presa numeste "lumea buna" truditoarele din tractir, de ce va mirati ca aveti Guvern de analfabeti si parlament de hoti?"


Intre timp, Iorgulescu-tatal a declarat ca putea ca situatia victimei sa fie inversata si celalalt sa fie cel care a scapat, iar fiul lui, oligofrenul care a provocat accidentul, sa fie mort. Nici urma de scuza, regret, empatie! Astia sunt monstri care ne hotarasc destinele si care ne omoara pe capete. In fiecare zi. In accidente rutiere, in spitale, pe strada, in haznalele closetelor din scoli! Toata sleahta asta de criminali si analfabeti, de brute decerebrate. Cu odraslele lor cretine si cu curvele lor ordinare. Va amintiti de nevasta lui Paunescu care a lasat trei copii orfani si n-a patit nimic? Dar de cretinul cu jeep de la Cronica carcitasilor, care e bine mersi. Cica constiinta il supara din cand in cand!

Alex Ioniță comentariu fb

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:48
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară