Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Speriați de coronavirus , se întorc șuții, cerșetorii și prostituatele

Gheorghe George, 21 martie 2020, Ora 19:38

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47954-1.jpg BREAKING NEWS

Medicul Vlad Roșca a povestit pe pagina sa de Facebook ce s-a întâmplat în noaptea de 19-20 martie la Vama Nădalc 2:

Seara a început cu o liniște deplină, la frontiera Nădlac 2 erau doar lumini roșii-albastre. Era liniștea dinaintea furtunii! Inițial credeam că am scăpat de infern și zâmbeam satisfăcuți. Parcă ne spuneam în minte: „noaptea aceasta va fi liniște”.

Pe la 3 și ceva, târziu în noapte, din depărtare se văd sute de faruri. Parcă un oraș luminos se apropia de noi. În câteva minute erau aliniați pe patru coloane! Erau kilometri de faruri. Știam de unde începe, dar nu unde se termină.

A început haosul!

Echipa poliției de frontieră, jandarmeria, echipajele de poliție pregătite de escortă și noi, toți medicii împreună cu asistenții, ne-am mobilizat cum trebuie. Fluxul conținu și volumul mare de lucru era de așteptat.

După câteva minute însă am realizat că nu lupți aici doar cu epidemia de Covid-19, ci cu indolența, nesimțirea și lipsa de respect a celor ce au intrat în țară.

O lipsa de respect față de noi și față de întreagă Românie. Aroganță, superficialitate, lipsa de educație și de rușine, toate au fost prezente. Nu a contat nimic! Izolarea, carantina, riscul de a fi bolnavi și de a îmbolnăvi oameni, toate erau un preț mic în comparație cu dorința de a intra în țară.

Pentru ei nu au contat românii, ci doar România văzută ca ultima oportunitate și șansă. Infracționalitatea va crește semnificativ, nu avem nevoie de studii pentru a constata asta. Epidemia aceasta va deveni din problemă principală doar o problema asociată celor ce vor urma.

 

După o noapte de triaj, de frig, de stres, am pornit spre case cu gândul sinistru la ceea ce va să vină: ei nu au mai fost pe aici de ceva vreme, ei nu înțeleg că România nu mai e doar un loc, ci noi suntem România, cei ce tragem pentru țara asta.

                                                                                                          

P.S. Nu vorbim de diaspora, nu vorbim de românii din străinătate care sunt exemplu de caracter și omenie, ei nu au fost, ei nu vin, ei respectă și noi îi respectăm! Vorbim aici de cei cărora nu le mai merge cu furturile, prostituția și cerșitul, despre asta vorbim și știți bine!

 

EDITORIAL

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

 Ce vuiet, ce urlete, ce hăcuieli ar avea loc dacă la guvernare ar fi PSD și ar face măcar jumătate din greșelile criminale pe care le fac wernerii astăzi, instalați lejer la Palatul Victoria! Ce s-ar mai tăvăli susținătorii pe asfalt protestând împotriva lui “Dragnia”, “Vasilica Viorica”, “O ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:54