Stanga
Dreapta

www.ziarulatak.ro “Nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs”. ŢEAPA pentru Viorica Dăncilă! Jignită şi lăsată fără loc pe liste

Gheorghe George, 26 ianuarie 2020, Ora 15:41

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47816-1.jpg

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache a declarat,  că șansele ca Viorica Dăncilă să fie pe lista PSD la parlamentare sunt tot mai mici, chiar dacă i se promisese un loc la alegeri, în schimbul demisiei de la șefia partidului.

Reacția vine în contextul în care Claudiu Manda a declarat,  la Buzău, că „la Congres nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs”.

Astfel, întrebat , dacă din partea PSD vor mai fi proști în funcții publice, Daniel Tudorache a răspuns: „Eu sper să nu mai fie de la niciun partid! Am văzut ce s-a întâmplat. Și sperăm să nu se mai întâmple”.

Primarul Sectorului 1 a precizat că este vorba despre fostul premier Viorica Dăncilă și fostul ministru al Economiei Dănuț Andrușcă.

Chestionat mai departe dacă sunt șanse ca Viorica Dăncilă să se regăsească pe listele PSD la parlamentare, Tudorache a replicat: „Păi vedem, dacă colegii mei ies și spun în continuare sau merg cu acest slogan, șansele sunt din ce în ce mai mici să fie”.

„Așa e în politică!”, a conchis edilul Sectorului 1, referitor la faptul că într-un Comitet Executiv al PSD i-a fost promis un loc pe listă Vioricăi Dăncilă, la schimb cu demisia din fruntea partidului.

În ședința Comitetului Executiv din 26 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă a anunțat că demisionează de la șefia PSD. În discuțiile de la reuniunea social-democraților, Vioricăi Dăncilă i-ar fi fost promisă șefia organizației de femei a PSD precum și un loc de parlamentar de Teleorman, dacă demisionează, potrivit unor surse politice. De atunci Marcel Ciolacu conduce interimar partidul.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:31
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară