Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Au batut trei polițiști fiindca le-a spus să dea muzica mai încet

Claudiu Constantin, 7 ianuarie 2020, Ora 18:05

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47804-1.jpg BREAKING NEWS

 

Trei ofițeri de poliție din orașul german Essen au ajuns la spital, după ce au răspuns la un apel la 112 făcut de locatarii unui bloc în care petreceau un grup de români.

În data de 5 ianuarie, după ora 23, polițiștii au fost chemați într-un bloc de locuințe din districtul Ostviertel din cauza zgomotului. La sosire, aceștia au găsit ușa unui apartament deschisă, iar înăuntru avea loc o petrecere cu aproximativ 20 de oameni, potrivit poliției din Essen.

Proprietarul apartamentului, un român în vârstă de 38 de ani, a refuzat să coopereze cu poliție și a devenit agresiv. În timpul conversației cu agenții, mai mulți membri ai familiei sale i s-au alăturat, insultându-i pe polițiști.

Agenții au chemat întăriri pentru a evita un conflict, însă exact când situația părea să se liniștească, mai mulți oameni i-au atacat.

Oamenii legii au încercat să-i țină pe agresorii băuți la distanță, folosind spray-uri paralizante și bastoanele din dotare, însă a avut loc o altercație. În urma conflictului, românul de 38 de ani și alți trei bărbați au fost arestați, iar toți participanții la petrecere au fost legitimați și eliberați.

Un polițist de 28 de ani a suferit răni grave la mâini, iar alți doi au fost răniți ușor

 

EDITORIAL

 www.ziarulatak.ro Ilie Nastase, avertizat direct de judecatori: Un singur pas gresit si vei juca tenis de masa in puscarie

www.ziarulatak.ro Ilie Nastase, avertizat direct de judecatori: Un singur pas gresit si vei juca tenis de masa in puscarie

  Condamnat la închisoare cu suspendare, fostul tenismen Ilie Năstase a aflat acum de ce a fost iertat, dar a primit și ultimul avertisment de la judecători. Magistrații au ținut cont de performanțele lui sportive, dar l-au anunțat că data viitoare nu mai primește indulgență. După ce acum doi ani a condus băut și a fu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:52