Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Au batut trei polițiști fiindca le-a spus să dea muzica mai încet

Claudiu Constantin, 7 ianuarie 2020, Ora 18:05

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47804-1.jpg BREAKING NEWS

 

Trei ofițeri de poliție din orașul german Essen au ajuns la spital, după ce au răspuns la un apel la 112 făcut de locatarii unui bloc în care petreceau un grup de români.

În data de 5 ianuarie, după ora 23, polițiștii au fost chemați într-un bloc de locuințe din districtul Ostviertel din cauza zgomotului. La sosire, aceștia au găsit ușa unui apartament deschisă, iar înăuntru avea loc o petrecere cu aproximativ 20 de oameni, potrivit poliției din Essen.

Proprietarul apartamentului, un român în vârstă de 38 de ani, a refuzat să coopereze cu poliție și a devenit agresiv. În timpul conversației cu agenții, mai mulți membri ai familiei sale i s-au alăturat, insultându-i pe polițiști.

Agenții au chemat întăriri pentru a evita un conflict, însă exact când situația părea să se liniștească, mai mulți oameni i-au atacat.

Oamenii legii au încercat să-i țină pe agresorii băuți la distanță, folosind spray-uri paralizante și bastoanele din dotare, însă a avut loc o altercație. În urma conflictului, românul de 38 de ani și alți trei bărbați au fost arestați, iar toți participanții la petrecere au fost legitimați și eliberați.

Un polițist de 28 de ani a suferit răni grave la mâini, iar alți doi au fost răniți ușor

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:55
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă