Stanga
Dreapta

Exclusiv: www.ziarulatak.ro Băsescu se bucura cand i-si baga colegii la închisoare

Gheorghe George, 7 ianuarie 2020, Ora 17:36

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47797-1.jpg Exclusiv

 

Mircea Diaconu a povestit cum a rămas încremenit în timpul unui discurs al fostului președinte Traian Băsescu.

Prezent la Antena 3, unde se discuta cererea depusă de Liviu Dragnea pentru eliberare, Diaconu și-a amintit de un discurs al lui Băsescu, pe vremea respectivă președintele în exercițiu al României. Astfel, povestește Diaconu, Băsescu s-a exprimat despre arestările și condamnările politicienilor ca fiind un ”plan îndeplinit”, făcând referire directă la Adrian Năstase.

„Era prin 2010 sau 2011, nu mai știu, dar era președinte Traian Băsescu iar noi eram senatori. A ținut un discurs lung, de vreo două ore și jumătate în Parlamentul României la vremea respectivă. A zis următorul lucru, cei mai mulți senatori plecaseră din sală că se plictisiseră, dar a zis așa: ”Slavă Domnului, avem în pușcărie un prim-ministru, șapte miniștri și 25 de parlamentari”. A fost ca o realizare de succes, ca un plan îndeplinit. Nu am mai comentat nimic”, a povestit Mircea Diaconu la Antena 3.

 

EDITORIAL

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

 Ce vuiet, ce urlete, ce hăcuieli ar avea loc dacă la guvernare ar fi PSD și ar face măcar jumătate din greșelile criminale pe care le fac wernerii astăzi, instalați lejer la Palatul Victoria! Ce s-ar mai tăvăli susținătorii pe asfalt protestând împotriva lui “Dragnia”, “Vasilica Viorica”, “O ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:05