Stanga
Dreapta

Exclusiv: O româncă este cea mai temută femeie-interlop din Spania

Marian Vasile, 21 noiembrie 2019, Ora 19:33

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47703-1.jpg Exclusiv

Alina Stoica, supranumită „spaima Madridului”, a fost trimisă în judecată încă din luna martie. Cunoscută pentru că şi-a clădit un adevărat imperiu în capitala Spaniei, femeia controla o reţea uriaşă de prostituţie, având în subordine sute de interlopi.

   

Alina Stoica, „Regina de la Madrid”, a fost condamnată definitiv la opt ani de închisoare, de un tribunal din Madrid.  Potrivit presei spaniole, procurorii au cerut o pedeapsă de 11 ani şi 10 luni de puşcărie pentru Alina, dar judecătorii au fost mai permisivi.

Femeia este văduva unui cunoscut interlop pe nume Dorel Hanea, care a fost aghiotantul lui Clămparu.

Stoica le ameninţa pe prostituate că le va tortura până la moarte, dacă nu plătesc o taxă de protecţie.

Două românce au depus plângere împotriva Alinei Stoica la Poliţie. Prostituatele au spus că „Regina Madridului” le cerea o taxă de 100 de euro în fiecare săptămână pentru a le permite să stea pe străzile controlate de ea.

„Eu sunt legea, iar dacă nu plătiţi, voi trimite să fiţi torturate până veţi muri!”, le-ar fi spus Alina fetelor.

Una dintre victimele sale a spus că a fost sechestrată, bătută şi ameninţată cu un cuţit şi obligată să urce într-o maşină.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:07
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară