Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Virgil Popescu cere excluderea parlamentarilor care semnează suspendarea președintelui Iohannis

Gabriela M Bogdan, 2 noiembrie 2021, Ora 10:54

  • print
  • |
virgil-popescu-cere-excluderea-parlamentarilor-care-semneaza-suspendarea-pre-edintelui-iohannis-49614-1.jpg BREAKING NEWS

 

 

Ministrul interimar al Energiei, Virgil Popescu, spune că a cerut conducerii PNL să-i excludă din partid pe parlamentarii care semnează inițiativa AUR de suspendare a președintelui Klaus Iohannis. „Cum poți avea alegeri anticipate și totodată să suspenzi și Președintele României?!?”, se întreabă retoric acesta.

„Știu că traversăm o perioadă delicată, în care, din păcate, durerea unora este exploatată în mod cinic de persoane fără scrupule. Care, culmea, se dau “apostolii” națiunii și a celor “năpăstuiți”. În mod agresiv, de multe ori, prin stilul lor strident încearcă să își ascundă adevăratele intenții: să destabilizeze România! Și astăzi au mai făcut un pas în a crea o nouă falie în societate: demararea procedurilor de suspendare a președintelui. Fără un motiv real. Așa…pe vorbe!

Condamn aceasta fățărnicie politică pusă în scenă de cei de la AUR! Și, totodată, le-am cerut colegilor din BEX să fie de acord să îi excludem din partid pe parlamentarii PNL care semnează această tentativă de adâncire a crizei și de a zgudui democrația. Regret că au existat momente când și alți colegi de pe scena politică au preferat să se “facă frate cu…” crezând că vor trece puntea, când…din păcate…au pus doar umărul la “scufundarea” României.

P.S. Întrebare retorică: Cum poți avea alegeri anticipate și totodată să suspenzi și Președintele României?!?”, a scris Virgil Popescu, pe Facebook.

Ludovic Orban a vorbit , despre demersul AUR de demitere a președintelui Klaus Iohannis. Fostul lider PNL spune că se va implica în campania de demitere „dacă se ajunge acolo” și a dezvăluit că a vorbit cu George Simion pe această temă.

Biroului Executiv al PNL a discutat despre excluderea fostului lider, Ludovic Orban. Propunerea a fost făcută de deputatul Gigel Știrbu și a fost susținută de primarul Clujului, Emil Boc, potrivit unor surse din partid.

 Florin Cîțu a afirmat că mâine, în BPN, va fi discutat și cazul celor 14 parlamentari care au decis să iasă din PNL.

Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat luni că a început să strângă semnături de la parlamentari pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

Pentru demararea procedurilor, AUR trebuie să strângă semnături de la cel puțin o treime din numărul total al parlamentarilor.

Simion a anunțat că au semnat deja pentru suspendare și parlamentari de la PNL, probabil referindu-se la parlamentarii plecați împreună cu Ludovic Orban din grupul partidului. De altfel, Orban a anunțat cu o zi în urmă ca va susține un astfel de demers.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:33
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară