Stanga
Dreapta

Exclusiv: O pisica a fura lucrurile vecinilor

Claudia Ioana, 11 august 2019, Ora 14:36

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47422-1.jpg Exclusiv

 

Un cartier din San Mateo, California, a fost pradat zilnic de hoti, timp de trei ani, iar politia nu a reusit sa dea de urma lor. Pana acum, cand s-a descoperit ca vinovatul este de fapt o pisica. Dusty, o pisica birmaneza, a furat din casele oamenilor in fiecare noapte, timp de trei ani, peste 600 de lucruri, incluzand prosoape, manusi, pantofi, sosete si jucarii de plus. Recordul ei a fost de 11 lucruri furate intr-o singura noapte. 

Pisica a facut o pasiune pentru costumele de baie, mai ales pentru cele puse la uscat pe sarma. 

Vecinii il cunosc foarte bine pe motan si au ajuns sa isi tina toate lucrurile inchise bine in casa, de teama "pisicii cleptomane", cum a fost poreclita. 

Oamenii au aflat de vinovatia lui Dusty dupa ce emisiunea "Must Love Cats" de la Animal Planet a instalat o camera de filmat in fata casei sale si a inregistrat jafurile pisicii timp de mai multe nopti. 

Vecinii sai nu vor depune plangere la politie si spun ca atunci cand le lipsesc lucruri, se duc pur si simplu acasa la Dusty.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:41
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară