Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Procurorii și polițiștii din Olt, chef de zile mari

Bogdan Ionescu, 8 august 2019, Ora 20:10

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47411-1.jpg BREAKING NEWS

 

Petrecere-monstru a procurorilor şi judecătorilor şi unor şefi de poliţie din judeţele Olt şi Dolj, la o săptămână de la uciderea Alexandrei Măceşanu! 

În timp ce anchetatorii îşi dădeau dovada incompetenţei, iar DIICOT Bucureşti se vedea nevoit să preia ancheta şi să o reia de la zero, unii dintre cei mai importanţi procurori şi judecători din judeţul în care a avut loc odioasa crimă se distrau de mama focului, la o petrecere cu animatoare, pe un ponton de lux de pe Dunăre. 

În condițiile în care credibilitatea autorităților din România este pusă, în ultima vreme, sub semnul întrebării și tot mai puțini oameni mai au încredere deplină în oamenii legii, care ar trebui să le asigure securitatea, mai mulți magistrați și polițiști au organizat o petrecere de pomină, pe 3 august. 

Party-ul ar fi costat 5.000 de euro.

Petrecerea a fost organizată şi plătită de un procuror din Dolj, care şi-a aniversat ziua de naștere pe pontonul de lux din localitatea Dubova, în județul Mehedinți. Acesta susţine că la petrecere nu au fost prostituate, ci animatoare. 

„Pe 5 august am împlinit 40 de ani, iar pe 3 august mi-am sărbătorit ziua, la Dubova, însă departe de restul lumii, la 300 de metri de mal. Pe barcă nu au fost dame de companie, ci doar partenerele de viaţă ale apropiaţilor mei şi câteva dansatoare, angajate ale organizatorilor. Mai mult decât atât, costul băuturilor s-a ridicat la 5-6.000 de lei, iar jumătate din cei 20 de invitaţi prezenţi nu au consumat alcool. În plus, spre finalul petrecerii ne-am udat cu apă, în glumă, aşa cum se observă şi pe filmare. 

Este prima oară în viaţa mea când îmi serbez ziua cu o petrecere de genul acesta, am avut în jur de 20 de invitaţi”, a declarat procurorul.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:11
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară