Stanga
Dreapta

Protest sub geamul lui Nicușor Dan

Gabriela M Bogdan, 3 octombrie 2023, Ora 10:07

  • print
  • |
protest-sub-geamul-lui-nicu-or-dan-51895-1.jpg

Sindicatul Forum din administraţia publică Bucureşti, afiliat la Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA), pichetează marţi Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) timp de două ore, în intervalul orar 10:00 - 12:00.

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de promovarea de către Primărie a unui proiect HCGMB privind încetarea activităţii Centrului de Protecţie a Plantelor Bucureşti, serviciu public de interes local al Municipiului Bucureşti, prin care se vor disponibiliza toţi salariaţii, majoritatea fiind membri ai Sindicatului Forum din Administraţia Publică.

De asemenea, reprezentanţii organizaţiei sindicale acuză lipsa oricărui dialog social din partea conducerii executive a Primăriei Municipiului Bucureşti, prin care să se justifice oportunitatea desfiinţării activităţii de prestare a tratamentelor fitosanitare şi să se analizeze posibilităţile de salvare a locurilor de muncă. Aceştia au menţionat că PMB nu a răspuns până în prezent la adresa transmisă în data de 12 septembrie şi care a fost înregistrată trei zile mai târziu, în 15 septembrie. Acţiunea de protest va avea loc pe trotuarul vis-a-vis de Primăria Municipiului Bucureşti, iar numărul participanţilor va fi de 20-25 persoane. Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) este afiliată la Confederaţia Cartel Alfa.

 

FOTO: g4media.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:14
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară