Stanga
Dreapta

Primarul Sectorului 6, critică decizia Primăriei Generale de a închide pentru cinci luni traficul pe Podul Grant

Gabriela M Bogdan, 4 octombrie 2023, Ora 10:07

  • print
  • |
primarul-sectorului-6-critica-decizia-primariei-generale-de-a-inchide-pentru-cinci-luni-traficul-pe-podul-grant-51900-1.jpg

Ciprian Ciucu (PNL), primarul Sectorului 6, critică decizia Primăriei Generale de a închide pentru cinci luni traficul pe Podul Grant, într-o perioadă de maximă aglomerație, în loc să planifice lucrările de reabilitare în timpul verii, când valorile de trafic sunt mai scăzute.

„Nici nu vreau să mă gândesc... Sau de ce să faci iarna când este aglomerat și timpul urat când poți să nu faci vara când este mai liber și vremea mai bună. Am impresia ca pur și simplu unora nu le pasă...”, scrie Ciprian Ciucu pe Facebook.

Podul Grant se închide complet din 15 octombrie până în martie anul viitor, pe sensul dinspre Crângași către strada Turda, a anunțat directorul Administrației Străzilor București.

Peste 2 săptămâni se reiau reparațiile pe viaductul pasajului care traversează liniile de tren din Gara de Nord, iar circulația rutieră va fi permisă doar pe sensul deja reparat Turda-Crângași.

Tramvaiul 41, alternativ pe un singur fir

Va fi afectat și transportul în comun. Linia de tramvai 41, una dintre cele mai aglomerate din București, va circula cu macaz pe o singură linie, în ambele direcții.

Șoferii vor fi deviați pe Calea Giulești și pe Pasajul Basarab, două artere oricum foarte aglomerate.

Primăria Capitalei a început reparațiile Podului Grant în 2019, dar lucrările au fost suspendate în 2020, la doar 33% execuție, pentru că municipalitatea a rămas fără fonduri.

Podul Grand face legătura între cartierele din vest Militari și Crângași, Giulești și zona Băneasa din nordul Capitalei.

 

FOTO:  hotnews.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:16
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară