Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Orban nu are gusturi proaste , a ales cel mai scump hotel din Paris. Premierul “e fericită”

Bogdan Ionescu, 29 octombrie 2020, Ora 12:38

  • print
  • |
orban-nu-are-gusturi-proaste-a-ales-cel-mai-scump-hotel-din-paris-premierul-e-fericita-1.jpg BREAKING NEWS

Premierul Orban e deja la Bucureşti, dar călătoria lui la Paris a fost memorabilă. Orban apare într-o poză adăpostit sub o umbrelă a hotelului Bristol, cel mai scump din Paris.  Orban a dormit la Bristol, unde cea mai modestă cameră costa 1.000 de euro pe noapte. Înainte de a fi premier, Orban le-a explicat românilor că el trăiește bine împreună cu soția lui cu 3.000 de lei pe lună salariu.

Bristol este sinonim cu Parisul. Este înconjurat de o grădină mare, camerele oferă priveliști minunate asupra orașului, iar restaurantul are trei stele Michelin.  

„Sunt ‘fericită’ să am această discuţie cu dumneavoastră”

Premierul României a ținut un discurs la sediul Organizației de cooperare și dezvoltare europeană. A vorbit în franceză și le-a spus francezilor, citind de pe foaie, sunt „fericită”.

„Mulţumesc, domnule secretar general, Excelenţă, doamnelor şi domnilor ambasadori, membri ai Consiliului OCDE, sunt ‘fericită’ să am această discuţie cu dumneavoastră, doamnelor şi domnilor ambasadori”, a spus prim-minsitrul României, în Franța.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:09
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă