Stanga
Dreapta

Exclusiv: Monica Pop şterge pe jos cu Arafat: „Crimă cu premeditare. Nu îmi vine să cred că un medic a putut să debiteze aşa ceva”

Marian Vasile, 24 octombrie 2021, Ora 17:59

  • print
  • |
monica-pop-sterge-pe-jos-cu-arafat-crima-cu-premeditare-nu-imi-vine-sa-cred-ca-un-medic-a-putut-sa-debiteze-asa-ceva-49534-1.jpeg Exclusiv

 

Monica Pop a comentat decizia Guvernului conform căreia oamenii care nu reprezintă urgențe medicale să nu fie internați sau operați. Monica Pop mătură cu Arafat: „Crimă cu premeditare. Nu îmi vine să cred că un medic a putut să debiteze aşa ceva” spune aceasta .

„Nu îmi vine să cred că un medic a putut să debiteze aşa ceva. Şi a dat şi un exemplu care e o urgenţă: hernia de disc. Nu o fi de mare urgenţă ca şi intervenţie însă provoacă nişte dureri absolut insuportabile.

Pe urmă, toţi bolnavii programați trebuie operaţi. Într-o lună de zile se poate agrava orice fel de boală a unui pacient care necesită intervenţie chirurgicală.

Trebuie revocat acest ordin. Este efectiv o crimă cu premeditare”, a spus medicul Monica Pop.

Declarația vine după ce Raed Arafat că, din cauza creșterii numărului cazurilor de COVID-19, managerii unităților sanitare publice cu paturi vor suspenda internările pentru operații şi pentru alte tratamente şi investigații care nu reprezintă urgențe, cu anumite excepții.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:19
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară