Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Mesaj DUR pentru Vladimir Putin: „Crimeea este teritoriu ucranian și nu vom recunoaște anexarea ilegală a acesteia”

Gabriela Mihai, 24 august 2021, Ora 12:01

  • print
  • |
mesaj-dur-pentru-vladimir-putin-crimeea-este-teritoriu-ucranian-i-nu-vom-recunoa-te-anexarea-ilegala-a-acesteia-49163-1.jpg BREAKING NEWS

 

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a participat luni, 23 august, la Kiev, la Summitul inaugural al Platformei Crimeei. Geoană a subliniat că NATO este alături de Ucraina și a solicitat Rusiei să restituie controlul peninsulei Crimeea.

 

„Crimeea este teritoriul Ucrainei”, a spus el, adăugând că situația de securitate din Crimeea, estul Ucrainei și Marea Neagră și Azov afectează NATO și comunitatea internațională.

Geoană a reiterat sprijinul NATO pentru libertatea și independența întregii Ucraine. El a subliniat, de asemenea, puternicul sprijin practic al Alianței pentru Ucraina, inclusiv prin exerciții comune, instruire și finanțare.

„Am participat astăzi, la invitația președintelui Zelensky, la sesiunea inaugurală a Summit-ului Platformei Crimeea - o inițiativă importantă pentru securitatea regiunii Mării Negre. NATO continuă să susțină integritatea teritorială și suverantitatea Ucrainei și rămâne alături de poporul ucranian în fața acțiunilor destabilizatoare ale Federație Ruse. Crimeea este teritoriu ucranian și nu vom recunoaște anexarea ilegală a acesteia de către Rusia”, a spus Mircea Geoană.

 

 

EDITORIAL

Feciorelnicul, Codrin Ștefănescu îl consolează pe Dragnea, după desparțirea de „nepoțica” Irina

Feciorelnicul, Codrin Ștefănescu îl consolează pe Dragnea, după desparțirea de „nepoțica” Irina

  Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de tovărășica sa de viață, Irina Tănase, anunță presa tabloidă. Fostul lider al PSD ar fi plecat de acasă și ar fi trimis un SMS de adio. Totuși, nu e clar dacă despărțirea e temporară sau definitivă. Cel care și-ar fi băgat coada între cei doi ar fi Codrin Ștefănescu, lacheul favorit al lui Dr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:08
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă