Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Lupta pentru ciolan în PMP. ‘’ Traseistul pupincurist”Ștefan Florescu uns secretar general PMP Ilfov Oamenii lui Tomac încearcă înlăturarea lui Cristian Diaconescu

Marian Vasile, 9 februarie 2022, Ora 12:50

  • print
  • |
lupta-pentru-ciolan-in-pmp-traseistul-pupincurist-tefan-florescu-uns-secretar-general-pmp-ilfov-oamenii-lui-tomac-incearca-inlaturarea-lui-cristian-diaconescu-50127-1.jpg BREAKING NEWS

 

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, acuză faptul că „se încearcă distrugerea imaginii singurului partid din zona de dreapta care era stabil înainte de izbucnirea acestui scandal” , care vizează schimbarea sa din funcție.

Potrivit lui Diaconescu, „se intenționează dezinformarea membrilor de partid și a opiniei publice, susținându-se că există 55 de lideri semnatari ai moțiunii (cu care Eugen Tomac vrea să devină președinte al PMP- n. red.) când, de fapt, între semnatari regăsim persoane angajate la partid care devin politicieni prin simpla plasare în pozițiile de aspiranți pentru funcții.”

„La data depunerii moțiunii sunt 12 persoane (membrii CEN și președinți de organizații) care nu au semnat nici olograf și nici nu au confirmat susținerea moțiunii prin declarații înregistrate, deși aceștia se află pe lista atașată și comunicată public în cursul zilei de ieri, ceea ce înseamnă fals, uz de fals și uzurpare de calități oficiale.

Acest grup încearcă să rezolve actuala situație prin crearea de FUNCȚII, căci trebuiau să se aleagă pentru un NOU ÎNCEPUT, ACEEAȘI OAMENI pe FUNCȚII.

De fapt, în data de 12 ianuarie, s-au luat hotărâri nestatutare de excludere a secretarilor generali adjuncți și de numire a altor colegi pe niște funcții care nu existau. Dacă acest mod de management, prin care se nesocotesc decizii luate prin vot la Congresul din martie 2021, reprezintă un mod de lucru într-un partid politic atunci nu îmi pot menține încrederea că de fapt se intenționează păstrarea unității acestui partid.

Întâlnirile și dialogurile pe care le-am avut în ultima perioadă cu membrii și aleșii locali care alcătuiesc structura de bază a acestui partid mă legitimează să afirm că aceștia nu au fost consultați de către reprezentanții filialelor din care fac parte cu privire la consecințele reuniunii din a doua jumătate a lunii februarie.

Mai mult, acești colegi sunt profund mâhniți și câteva sute au redactat un document, transmis la sediul din Nicolae Iorga, prin care afirmă că nu vor organizarea nici unui congres, nu își doresc să devină marfă de negociere pentru interese punctuale ale unor lideri de filiale și cer respectul cuvenit pentru munca politică depusă.

Oamenii sunt atât de supărați din cauza acestei moțiuni încât vor să vină la București pentru a protesta. Tocmai pentru a împiedica o revoltă cu consecințe grave împotriva semnatarilor moțiunii, voi continua să mă întâlnesc cu organizațiile, pentru a explica cât de important este dialogul intern, singura oportunitate pentru a salva Partidul Mișcarea Populară.

Membrii filialei Diaspora și Republica Moldova care au muncit serios, în 2019, la alegerile europarlamentare datorită cărora avem astăzi 2 reprezentanți în Parlamentul European, membrii filialei Alba, Arad, Argeș, Bihor, Brașov, Brăila, Călărași, Galați, Olt, Teleorman și Timișoara, sunt dați la o parte pentru că au îndraznit să stea alături de conducerea aleasă statutar, în urmă cu mai puțin de un an.

Acest demers nu face decât să păteze imaginea familiei Popularilor Europeni și implicit imaginea României”, a scris Diaconescu pe Facebook.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:19
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară