Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Gabrielei Firea: „În loc să se ocupe de majorarea alocațiilor pentru copii și de pensii, doamna Violeta Alexandru face doar ce știe mai bine: plângeri penale ridicole!

Claudia Ioana, 27 iulie 2020, Ora 08:12

  • print
  • |
gabrielei-firea-in-loc-sa-se-ocupe-de-majorarea-alocatiilor-pentru-copii-i-de-pensii-doamna-violeta-alexandru-face-doar-ce-tie-mai-bine-plangeri-penale-ridicole-48182-1.jpg BREAKING NEWS

PNL București a depus o plângere penală pe numele Gabrielei Firea. Violeta Alexandru îi acuză pe primarul general al capitalei, pe un consilier general și pe alți doi funcționari de abuz în serviciu fiindcă refuză să ia în discuție, în cadrul ședințelor, înlocuirea a 3 consilieri liberali. PNL susține că a făcut numeroase solicitări în acest sens încă de anul trecut din decembrie, însă toate au fost ignorate.

Apreciem, și rămâne să decidă instanța, că Primăria Capitalei, prin Gabriela Firea și cei care organizează ordinea de zi și ședințele de consiliu, comit un abuz prin faptul că refuză să pună pe ordinea de zi aceste puncte care vizează înlocuirea consilierilor generali”, a spus Violeta Alexandru, președinta PNL București, într-o conferință de presă.

Este vorba de consilierul general Ciprian Ciucu, cel care în decembrie anul trecut a fost numit președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, fiind incompatibil cu funcția de consilier general, și a altor doi consilieri generali pe care PNL a decis să îi demită ca urmare a unor acțiuni care ne sugerau o apropiere de PSD”, a adăugat ea.

În replică, primarul general Gabriela Firea spune că situația reclamată de Alexandru „este generată chiar de către membrii partidului său”.

În loc să se ocupe de majorarea alocațiilor pentru copii și de pensii, doamna Violeta Alexandru face doar ce știe mai bine: plângeri penale ridicole! O sfătuiesc pe doamna Violeta Alexandru să lămurească situația membrilor PNL care doresc să intre în CGMB și abia apoi să facă declarații publice și plângeri penale neîntemeiate”, arată Firea.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:56
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă