Stanga
Dreapta

Exclusiv: Pe Litoral se consumă, în continuare, droguri ”la greu”

Claudiu Constantin, 20 august 2019, Ora 09:08

  • print
  • |
droguri-47470-1.jpg Exclusiv

Polițiștii și procurorii DIICOT din județul Constanța au întocmit 46 de dosare penale, în urma unei acțiuni antidrog, desfășurate în ultimele cinci zile, în stațiunea Mamaia.

Acțiunea a fost organizată în perioada 15 – 18 august a.c., de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, cu prilejul unui festival care a avut loc, în aceste zile, pe litoralul românesc. Printre persoanele cercetate se numără 45 de români și un cetățean italian.

De asemenea, au fost descoperite și retrase din circuitul ilicit sute de comprimate de ecstasy, mai multe pliculețe conținând cocaină, ketamină, amfetamină, dar și muguri de cannabis.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:53
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară