Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Directorul adjunct de la Penitenciarul Jilava a fost DEMIS

Claudiu Constantin, 8 iulie 2020, Ora 20:00

  • print
  • |
directorul-adjunct-de-la-penitenciarul-jilava-a-fost-demis-48151-1.jpg BREAKING NEWS

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) anunţă încetarea împuternicirii directorului adjunct pentru siguranţa deţinerii din cadrul Penitenciarului Jilava, urmare a aspectelor constatate la verificările privind respectarea prevederilor cuprinse în Planul de măsuri pentru sistemul penitenciar, după încetarea stării de urgenţă.

"Ca urmare a aspectelor constatate cu ocazia verificărilor întreprinse în perioada 04 - 05.07.2020, pe linia respectării, potrivit competenţelor, a prevederilor cuprinse în Planul de măsuri pentru sistemul penitenciar, după încetarea stării de urgenţă, începând cu data prezentei, s-a dispus încetarea împuternicirii directorului adjunct pentru siguranţa deţinerii şi regim penitenciar din cadrul Penitenciarului Bucureşti-Jilava", se arată într-un comunicat al ANP. Reprezentanţi ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor continuă verificările la nivelul acestei unităţi, în vederea identificării tuturor vulnerabilităţilor asociate actualului context, precizează ANP.

Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a dispus efectuarea de controale în 26 de unităţi subordonate pentru verificarea implementării măsurilor de prevenţie impuse de răspândirea COVID-19.

"Pentru asigurarea unui management funcţional pe linia implementării măsurilor de prevenţie impuse de răspândirea virusului SARS-CoV-2, precum şi pentru identificarea unor potenţiale vulnerabilităţi şi remedierea lor, conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a dispus efectuarea de verificări, în intervalul 4-5 iulie, în 26 de unităţi subordonate", informa ANP pe 3 iulie.

ANP preciza că verificările vizează aplicarea reglementărilor în materie de: acces în locul de deţinere, efectuare a triajului epidemiologic, respectare a măsurilor igienico-sanitare, dotare corespunzătoare cu echipamente de protecţie atât a angajaţilor, cât şi a persoanelor private de libertate.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:50
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară