Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Denise Rifai : Doamne, ce blestem o fi pe țara asta?

Laurentiu Ion, 29 octombrie 2020, Ora 12:52

  • print
  • |
denise-rifai-doamne-ce-blestem-o-fi-pe-tara-asta-48309-1.jpeg BREAKING NEWS

Jurnalista Denise Rifai a reacționat ironic la validarea în funcție a primarului ales al Sectorului 1, Clotilde Armand. Rifai spune că pe țara noastră este un adevărat blestem, din cauză că avem doar politicieni care vorbesc incorect limba română.

"Am auzit ca avem primar la sectorul 1. Primar validat, nu oricum!

Doamne, ce blestem o fi pe tarisoara asta, de conditia nr.1 pt accederea in functiile de conducere in statul roman, pare ca este faultarea la maximum a limbii romane!

Ii urez un mandat plin de reusite doamnei primar, cu speranta ca va tine bugetul primariei departe de companiile de consultanta cu care ne a obisnuit in trecut si poate ii ajuta Bunul Dzeu si se deprinde, macar putin, cu limba romana!

Ce sa zic. Ramanem cu ochii acolo! La bugetul primariei!", a scris Rifai pe Facebook.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:15
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă