Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Atentie cu cine votam. Cine e Ștefan Florescu, candidatul PMP la primaria sectorului 6

Laurentiu Ion, 27 iulie 2020, Ora 07:57

  • print
  • |
atentie-cu-cine-votam-cine-e-tefan-florescu-candidatul-pmp-la-primaria-sectorului-6-48180-1.jpg BREAKING NEWS

 

Eternul candidat  mai încearcă o dată

 

 

Politețea în politică sau printre oamenii politici pare să fie un cuvând desuet. Cum altfel s-ar putea explica limbajul suburban, folosit, de un om care speră de ani de zile că va fi primarul sectorului 6.

 

Președinte al „Fundației din suflet, pentru suflet“, Florescu are un limbaj mai mult decât indecent, după cum arată o înregistrare venită pe adresa redactiei cotidianul.ro. Persoanele despre care ar fi vorba în înregistrare sunt… hodorogii pe care ar trebui să-i ocrotească.

Da mă că iese unul la zece, acolo una, la zece la Cernisoara, ăia dormeau pe c(…). A trebuit să-i sun eu să-i trezesc. Duceti-vă mă în p… mea că e femeia aia sus acolo cu bagajele voi sunteți tâmpiți la cap? L-am sunat pe Bogdan ăla din piață, du-te frate acolo și ia alea. Până a ajuns Bogdan a ajuns și boul ăla de Pascu care îl durea în cur. Păi e profesorul acolo. Băi, du-te acolo că nu e niciun profesor. Vă faceți de râs. Sunteți zece boșorogi acolo și nu sunteți în stare să vă duceți la ora zece acolo, dați-vă în p… mea de handicapați. O sun pe Bițună, dormea. Bă, tu dormi la ora asta? Du-te, fetiță, și stai tu acolo dacă tac-tu nu e în stare stai tu bă dracu acolo. Bă, n-ai văzut oameni mai de la …. Vrei să-ți spun ceva? Nici nu mai trebuia să dau sediul de la Cernișoara. Dă-i în p… mea de hodorogi. Să se ducă dracu. Trebuia să-și facă toți să stea dracu acolo la fundație.

Noi am mai vorbit. E de câțiva ani de zile. Eu, dacă ar fi fost după mine dar eu cu pensionarii ăștia am avut deziluzii mari …

Știu frate, băi (…) mie-mi spui? Ce dracu, frate, mie-mi spui? Păi câți bani am băgat eu în c(…) lor? P… mea milioane de euro ești nebun? Cât le-am dat să mănânce, cât i-am plimbat, cât i-am dus, câte pachete, câte familia și pe morții lu’ mă-sa. Dar ei erau buni de ce? Nu că vezi Doamne se mobilizau ca să vină la vot. Erau buni că trâmbițau frate, vorbeau …

Acum la PMP, Ștefan Florescu  spera sa dea lovitura. Florescu se crede  ” Binefacatorul”  pensionarilor, punea  batrani sa ii pupe  mainile, iar  mancarea care o dadea la asa zisul restaurant pe care il detine  era preparata din produse de cea mai proasta calitate.

In decembrie anul trecut, numele Ștefan Florescu a intrat iar în atenția jurnaliștilor. De data aceasta de la b365.ro, publicatie care nota-

„Scandal în Partidul lui Băsescu. Ştefan Florescu, acuzat că a distrus filiala PMP Sector 6 DOCUMENTE

Preşedintele filialei Sector 6 a PMP (Partidul Mişcarea populară), Ştefan Florescu, este acuzat de mai mulţi membri că a distrus o parte din partidul condus onorific de Traian Băsescu, întrucât, la nivel local, „a început sistematic eliminarea şi revocarea din funcţii a membrilor”, acesta înconjurându-se de oameni pe care îi controlează şi care îi asigură majoritate în alegeri. În plus, Ştefan Florescu este acuzat că a folosit infrastructura de partid şi resursa umană a filialei pentru acţiuni umanitare derulate în nume personal, prin fundaţia pe care o deţine, „Din Suflet pentru Suflet”.

Și  stradanews.ro a abordat subiectul Ștefan Florescu, despre care scrie că este „eternul perdant la Primăria Sector 6“. În articol se precizează că „Florescu, în prezent preşedintele PMP sector 6 distruge încet şi sigur filiala pe care o păstoreşte.

În  PMP sector 6 a izbucnit un scandal imens, iar preşedintele Ştefan Florescu, fost candidat indepedent la primăria de sector a fost acuzat că a acaparat filiala “pe persoana fizică”. Mai mulţi membrii ai filialei reclamau nepotismul promovat de Florescu.

Într-o moţiune de cenzură iniţiată de patru membri ai filialei, Ion Brebenel, Calin Tudose, Răzvan Pisonschi, Luminiţa Grigorescu şi adresată preşedintelui PMP Eugen Tomac, preşedintelui de onoare Traian Băsescu şi celorlalte foruri de conducere ale partidului se dezvăluie modul discreţionar în care Ştefan Florescu conduce Filiala Sector 6 a partidului“..

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:44
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă