Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan: „Primăria Generală nu ne lasă. Ne este afectată viaţa tuturor”

Gabriela M Bogdan, 7 decembrie 2022, Ora 11:50

  • print
  • |
acuzatii-grave-la-adresa-lui-nicu-or-dan-primaria-generala-nu-ne-lasa-ne-este-afectata-viata-tuturor-51319-1.jpg BREAKING NEWS

Municipalitatea blochează proiectele Primăriei Sectorului 3 de fluidizare a traficului, a declarat, miercuri, edilul Robert Negoiţă.

"Aici, la Dristor, este cea mai aglomerată intersecţie din Sectorul 3. Avem aici în plan un proiect de trei ani de zile să facem un pasaj. Primăria Generală nu ne lasă. În continuare Primăria Generală ne blochează în aceste proiecte de fluidizare a traficului şi de îmbunătăţire a calităţii aerului. (...) Este un pasaj absolut necesar pentru calitatea aerului şi pentru fluidizarea traficului. Fac un apel încă o dată către primarul general şi Primăria Generală să nu ne mai blocheze în aceste proiecte absolut necesare, absolut utile pentru Bucureşti. Ne este afectată viaţa tuturor. Sute de mii de familii suferă din cauza faptului că nu avem aceste pasaje executate", a spus Robert Negoiţă, într-o conferinţă de presă susţinută în faţa Primăriei Sectorului 3 pe tema pasajelor rutiere pe care autoritatea locală intenţionează să le construiască.

Întrebat de jurnalişti legat de faptul că edilul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a motivat că autoritatea locală nu are PUZ pentru pasajul din zona Dristor, Robert Negoiţă a subliniat că nu este necesar un aviz din partea Municipalităţii, pentru că acesta se regăseşte în Planul Urbanistic General emis de Primăria Municipiului Bucureşti.

"Dânşii au prevăzut aici un pasaj subteran. Nu ai nevoie de Plan Urbanistic Zonal atâta vreme cât el este prevăzut în Planul Urbanistic General. El este reglementat urbanistic fix de către dânşii şi nouă nu ne trebuie aviz de la dânşii. Ne trebuie atât - să pună pe ordinea de zi trecerea în administrarea noastră a acestui bulevard sau măcar a acestui segment de bulevard", a adăugat Robert Negoiţă.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 3 au amintit că autoritatea locală a demarat construcţia a două pasaje rutiere supraterane în zona ieşirii din Sectorul 3, adiacentă bulevardului Theodor Pallady. De asemenea, a făcut demersuri pentru construirea altor două pasaje subterane care ar fluidiza traficul în cele mai aglomerate zone ale Sectorului 3: intersecţia bulevardului Camil Ressu cu şoseaua Mihai Bravu şi intersecţia Căii Vitan cu şoseaua Mihai Bravu.

 

EDITORIAL

Groapa de gunoi numită Facebook

Groapa de gunoi numită Facebook

Dacă într-un trecut, nu foarte îndepărtat, pe Facebook puteai citi informații utile, postări inspirate și argumentate, în ultimul timp pe pagină îți apar doar știri despre accidente tragice, înmormântări și îndemnuri de a dona pentru tot felul de tâmpenii. Unii ar putea zice că foarte mult c ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:24
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară