Stanga
Dreapta

Vaccinarea anti-COVID-19 la copiii cu vârste între 5 și 11 ani a început! Unde se întâmplă acest lucru

Gabriela Mihai, 16 noiembrie 2021, Ora 11:07

  • print
  • |
vaccinarea-anti-covid-19-la-copiii-cu-varste-intre-5-i-11-ani-a-inceput-unde-se-intampla-acest-lucru-49692-1.jpg

 

Vaccinarea anti-COVID-19 a copiilor cu vârste între 5 și 11 ani a început! Acest lucru va fi posibil în Viena. Autoritățile au decis demararea unui proiect pilot, fără să mai aștepte avizul Uniunii Europene.

”Începând de astăzi, vaccinarea împotriva Covid-19 va fi oferită copiilor cu vârste cuprinse între cinci și unsprezece ani la Viena. în Viena, aproximativ 1.000 de copii cu vârste cuprinse între 5 și unsprezece ani au fost vaccinați până în acest moment. Odată cu vaccinarea, care este acum oferită public și posibilă pentru fiecare copil, Viena își asumă un rol de pionierat în Europa”, a scris pe Twitter primarul capitalei Austriei.

Imunizările pentru cei mici se fac la Centrul Austria din Viena, un complex pentru congrese din apropierea sediului Naţiunilor Unite, cu o capacitate zilnică de inițial 200 de copii.
Dacă această fază pilot are succes, această capacitate poate fi extinsă semnificativ. Capacitatea zilnică scăzută rezultă și din faptul că trebuie purtate discuții educaționale detaliate și temeinice între părinți și medici.

În faza pilot, vaccinează doar medicii pediatrii. Într-o fază ulterioară, când vaccinarea copiilor de la cinci la unsprezece ani va deveni bine stabilită, medicii generalişti o vor putea face și ei.

Se administrează o doză redusă, aproximativ o treime din doza pentru adulți, și se folosește doar vaccinul de la Biontech/Pfizer.

 

 

EDITORIAL

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

  Nu e dobitoc cu cont de Facebook care să nu se dea în stambă zilele ăstea pe unde are ocazia cu sfaturi medicale de genul: nu există COVID, nu mergeți la spital, medicii vă omoară, la ATI îi leagă și îi sedează pe bolnavi! Băi, deștepților, voi omorâți mai mulți oameni decât poate un medic să salveze! ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:30
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă