Stanga
Dreapta

Bilanţ coronavirus! Câte cazuri s-au înregistrat în ultimele 24 de ore

Gabriela M Bogdan, 16 martie 2022, Ora 12:27

  • print
  • |
bilant-coronavirus-cate-cazuri-s-au-inregistrat-in-ultimele-24-de-ore-50352-1.jpg

 

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat numărul de români care s-au infectat cu SARS-CoV-2, de la începutul pandemiei până astăzi, 16 martie 2022, dar și în ultimele 24 de ore.

Potrivit ultimului raport, în data de 15 martie 2022, au fost înregistrate 4.854 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 2.767 mai multe decât în ziua anterioară. 595 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 427 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

 

 

EDITORIAL

Groapa de gunoi numită Facebook

Groapa de gunoi numită Facebook

Dacă într-un trecut, nu foarte îndepărtat, pe Facebook puteai citi informații utile, postări inspirate și argumentate, în ultimul timp pe pagină îți apar doar știri despre accidente tragice, înmormântări și îndemnuri de a dona pentru tot felul de tâmpenii. Unii ar putea zice că foarte mult c ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:41
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară