Stanga
Dreapta

Cătălin Botezatu acuzat de un individ ca ia …. nevasta si are un copil pe care el la crescut

Bogdan Ionescu, 12 iunie 2019, Ora 15:26

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46794-1.jpg

Un bărbat pe nume Cristian susţine că l-a crescut pe fiul lui Cătălin Botezatu! Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii „Acces Direct” şi a pus pe jar lumea mondenă. Bărbatul nu a vrut să dea foarte multe detalii, dar spune că fosta sa soţie ar fi avut o aventură cu designerul vestimentar, iar din iubirea lor a rezultat un fiu, pe care acesta l-a crescut ca pe propriul său copil, fără să îşi dea seama că nu el este tatăl.

Cine este cel care l-a crescut pe presupusul fiu al lui Cătălin Botezatu

Cristian a povestit la Antena 1 că a fost căsătorit cu o femeie pe nume Angelica, iar cu ani în urmă, aceasta s-a angajat la Casa Odobeşti, unde s-a cunoscut cu designerul vestimentar. Ulterior, între cei doi s-ar fi înfiripat o relaţie. Această idilă secretă ar fi durat cinci ani de zile, iar în anul 1997, Angelica l-a anunţat pe Cristian că este însărcinată. Deşi acesta avea unele dubii cu privire la fidelitatea soţiei sale, acesta a crescut copilul. Acum, însă, el este convins că băiatul este al vedetei.

„N-a reuşit să mă convingă că eu sunt 100% tatăl băiatului. Eu știam sigur că nu aveam cum, fiind în deplasare și știam de relația ei cu Cătălin Botezatu. Atât îmi doresc pentru băiat ca el să ştie că tatăl lui biologic este Cătălin Botezatu„, a declarat Cristian, la Acces Direct. Subiectul copiilor ilegitimi ai lui Cătălin Botezatu nu este unul nou şi chiar creatorul de modă a vorbit despre urmaşii săi de-a lungul timpului.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:34
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară