Stanga
Dreapta

Bianca Drăgușanu,criza de nervi după ce s-au interzis reclamele la Păcănele : ”Mi se interzice acest drept, să muncesc?

Valentina Popescu, 24 martie 2023, Ora 12:45

  • print
  • |
bianca-dragu-anu-criza-de-nervi-dupa-ce-s-au-interzis-reclamele-la-pacanele-mi-se-interzice-acest-drept-sa-muncesc-51561-1.jpg

 

Bianca Drăgușanu, reacție nervoasă din cauza interzicerii reclamelor la jocurile de noroc. Noua lege însă, le va interzice numelor celebre din România, inclusiv ei, să mai facă reclamă la jocurile de noroc și la pariurile sportive. Iată reacția furibundă a frumoasei blondine!

Bianca Drăgușanu încasează sute de mii de ore cu numele și imaginea sa. Vedeta face numeroase reclame, la jocurile sportive și multe alte brand-uri de top, inclusiv la videochat, cum chiar ea a mărturisit. Privind pariurile sportive și jocurile de noroc, Statul a propus o lege prin care se interzice reclama lor, mai ales de către vedete și numele mari din România.



Bianca Drăgușanu a avut o reacție nervoasă din cauza legii interzicerii reclamelor la jocurile de noroc. Vedeta susține că este discriminare și are de gând să facă plângere. Mai mult decât atât, a explicat că sunt oameni care trăiesc doar pe baza reclamelor din contractele de imagine. Frumoasa blondină a mărturisit că din punctul ei de vedere este o discriminare și nu o să lase lucrurile așa.


Bianca Drăgușanu nu a putut să nu reacționeze când a aflat că Statul pregătește o lege prin care se interzic reclamele la jocurile de noroc de către vedete și numele mari din România. Printre cele care au contracte pe sume uriașe în acest domeniu se numără și ea, astfel că este gata să lupte pentru dreptul ei. Mai mult decât atât, vedeta a ținut să afirme că sunt multe persoane care trăiesc din drepturile de imagine și poate doar din aceste sume își cresc copiii.

„Cum să nu mă mai lase să fac astfel de reclame? Eu vreau să muncesc, mi se interzice acest drept, să muncesc? Este discriminare și voi face plângere. Dacă eu poate din acești bani îmi creșteam copilul? S-a gândit cineva la aceasta situație, că poate și sportivii și ceilalți colegi, care fac reclame, trăiesc doar din aceste contracte? E discriminare! Am muncit, ani la rând, pentru numele meu, pentru imaginea mea, eu și din asta trăiesc, din reclame, din ședințe foto.



Să facă legile cum vor ei, pentru ei, acolo, în Parlament, acolo să pună un maxim de 1.000 de euro la venituri. Au văzut ei că la Londra sunt alte legi? Pai, cine spune asta să se mute acolo, dacă nu îi plac legile din țara noastră! Ce, suntem luați de proști?’, a fost reacția Biancăi Drăgușanu .

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:01
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară