Stanga
Dreapta

Anamaria Prodan îl umilește pe Laurențiu Reghecampf : „Când nu ai rezultate ești demis”

Laurentiu Ion, 2 iulie 2022, Ora 19:57

  • print
  • |
anamaria-prodan-il-umile-te-pe-laurentiu-reghecampf-cand-nu-ai-rezultate-e-ti-demis-50843-1.jpg

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț,  cei doi s-au atacat reciproc în repetate rânduri. Impresara l-a acuzat pe fostul partener că nu mai aduce rezultate echipei sale de fotbal, iar din cauza evenimentelor din viața personală, cariera sa ca antrenor nu mai poate evolua.

Mesajul Prodancei după demiterea lui Laurențiu Reghecampf

Universitatea Craiova a reziliat contractul cu Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei, în luna iunie a acestui an. Ambele părți ar fi ajuns la un acord, după ce Reghecampf a declarat zilele trecute că va pleca doar dacă îi va fi achitată clauza de reziliere a contractului, în valoare de 300.000 de euro. Vestea a ajuns și la Anamaria Prodan, care a transmis un mesaj tăios referitor la demiterea fostului partener.

„Când nu ai rezultate, ca antrenor, ești demis. Asta e viața. Vă spun sincer, eu mă rog pentru el să nu stea mult pe tușă și să-și găsească un angajament. Dar, și să reușească. În acest moment, el se află într-un moment delicat, cel puțin în România. Dacă va mai prelua o echipă din România și nu va reuși, atunci va fi compromis, și profesional, și personal”

„E greu să te mai concentrezi la fotbal, când ești mai mult cu gândul la amante a declarat Prodanca.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:37
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară