Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: “Surogatul” Bulai: ”Cumnata mea oficiază liturghii, căsătorii, înmormântări.” Tănăsescu: ”Mergeți acolo. Drum bun!”

Gheorghe George, 10 mai 2021, Ora 14:36

  • print
  • |
surogatul-bulai-cumnata-mea-oficiaza-liturghii-casatorii-inmormantari-tanasescu-mergeti-acolo-drum-bun-48569-1.jpeg BREAKING NEWS

Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, are o replică pentru Iulian Bulai

„Să rămână aici: cumnata mea (sora soției) este preot luteran. Nu preoteasă, adică soția unui preot. Ci sacerdot. Preot paroh. Cu 6 ani studiu al teologiei, enoriași și permis de conducere. 

Episcopul ei este tot o doamnă. Cumnata mea oficiază liturghii, căsătorii, botezuri, înmormântări. O tipă modestă, empatică și care unește o mică comunitate în jurul ei.  În altă țară. În aceeași religie. Hai că se poate”, a scris Iulian Bulai pe contul de Facebook.

„Ei, dacă se poate, mergeți acolo. Drum bun!” - a fost replica lui Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

Amintim că ÎPS Teodosie, Arhiepiescopul Tomisului, a făcut recent o declarație controversată, în care a afirmat că motivul pentru care femeia nu are roluri importante în biserică ține de „condiția slăbiciunilor sale”.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:49
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă