Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Un focar de infecție din Sectorul 5 a fost igienizat

Bogdan Ionescu, 22 martie 2021, Ora 09:39

  • print
  • |
un-focar-de-infectie-din-sectorul-5-a-fost-igienizat-48512-1.jpg BREAKING NEWS

Un teren din Sectorul 5, care devenise groapă de gunoi și risca să devină focar de infecție, a fost igienizat de angajații firmei de salubritate, informează autoritățile locale .

Mai mulți locuitori din Sectorul 5 au făcut sesizări la Primărie că pe Strada N.D. Cocea nr. 95-100, aproape de intersecția cu Strada Tiparniței, există foarte multe deșeuri depozitate ilegal (peturi, pungi, hârtii, mase plastice, mobilier vechi, saci de moloz etc.), deșeuri care se pot transforma într-un focar de infecție și pot afecta sănătatea locuitorilor din zonă.

Mai mult, la o distanță apropiată se află și una dintre cele mai mari stații de pompare de apă ce aparține Apa Nova și care deservește o mare parte din populația Bucureștiului. Astfel, gunoiul depozitat în zonă putea ajunge să polueze apa.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus ca o echipă de la salubrizare, dar și un echipaj al Poliției Locale, să meargă la fața locului pentru a verifica situația.

În urma verificărilor s-a decis ca mai mulți angajați ai societății Salubrizare S.A. să igienizeze zona și să strângă deșeurile depozitate ilegal.

Pentru că în zona respectivă exista o cantitate foarte mare de deșeuri, acțiunea a început în urmă cu două zile și continuă și în prezent.

La fața locului se intervine basculante și un buldoescavator.

Pentru a se asigura că în perioada următoare nu vor mai exista persoane care aruncă deșeuri ilegal, Cristian Popescu Piedone a dispus ca echipaje ale Poliției Locale Sector 5 să patruleze zona atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Primarul le reamintește celor care încalcă legea că pot primi amenzi și pot rămâne și fără autovechicule, dacă sunt depistați că depozitează deșeuri pe spațiul public.

În urma sesizărilor primite, agenții Poliției Locale au identificat și sancționat proprietarii terenului respectiv, întrucât aceștia sunt obligați prin lege să igienizeze terenurile aflate în proprietate. Costurile operațiunii de salubrizare vor fi imputate proprietarilor, prin Direcția de Taxe și Impozite Locale Sector 5.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:20
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă