Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: SUNĂ LA VANGHELIE ,CĂ SUNI DEGEABA Mită electorală: Marca ALMANAHE!

Marian Vasile, 24 septembrie 2020, Ora 18:07

  • print
  • |
suna-la-vanghelie-ca-suni-degeaba-mita-electorala-marca-almanahe-48244-1.jpeg BREAKING NEWS

 

Lupta din campania electorală pentru alegerile locale devine din ce în ce mai cruntă, iar unii, din disperare și lipsă de viziune, recurg la metode ilegale.

Marian Vanghelie, Marinică/Almanahe, și-a dat seama că nu îi poate convinge pe alegătorii Sectorului 5 să îl voteze așa că recurge la MITĂ ELECTORALĂ.

Cum? A început să împartă telefoane marca VONINO, pe stradă, chiar în sectorul unde candidează. La o primă cercetare de piață un telefon, marca Vonino, costă undeva la 100 de lei.

Ar fi interesant de aflat câte telefoane a cumpărat domnul Vanghelie și cu ce banii. Pe spinarea cui se încearcă această penibilă strategie de a prosti electoratul cu telefoane din secolul trecut.

Almanahe,Almanahe… Se pare că mergi pe principiul: „Lupul își schimbă părul dar năravul ba”!

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:24
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară