Stanga
Dreapta

Exclusiv: Viorica Dăncilă, nu renunta la prezidenţiale

Claudiu Constantin, 10 octombrie 2019, Ora 18:25

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47607-1.jpg Exclusiv

Viorica Dăncilă a declarat că nu renunță la candidatura la alegerile prezidențiale. Liderul PSD a afirmat că și în 2016 formațiunea a venit din opoziție și a avut un scor mare.

„Vom intra în turul al doilea, mergem cu candidatura la prezidențiale înainte. Sâmbătă vom avea relansarea candidatului. Dacă ne amintim în 2016 PSD a venit din Opoziție și a avut un scor foarte mare”, a declarat Viorica Dăncilă, după ce moțiunea de cenzură a trecut în Parlament.

Liderul PSD a susținut că va veni cu un program pentru alegerile prezidențiale.

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Au fost 238 de voturi pentru, 4 împotrivă.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:50
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară