Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Ludovic Orban racoleaza demisionarii din Pro România

Marian Vasile, 22 decembrie 2019, Ora 19:01

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47775-1.jpg BREAKING NEWS

Premierul  Ludovic Orban recunoaște că are discuții cu demisionarii din Pro România, afirmand , că dacă aceștia își vor dori „își vor găsi locul în PNL”.

Întrebat într-o conferință de presă la Timișoara, dacă demisionarii din Pro România vor intra în PNL, premierul Ludovic Orban, care este și președinte PNL, a spus că recunoaște că „au fost deschise discuții”.

„Nu au bătut la ușa PNL, au fost decisivi în învestirea Guvernului pe care îl conduc. Am avut 7 parlamentari care au specificat, ei sunt mai de dreapta, nu sunt din fostul PSD. Dacă vă uitați, Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin, deputatul Mircea Banias, Daniel Florea sunt din zona social-liberală. Ei au făcut inițial Pro România, apoi a venit Ponta și și-a confiscat partidul. Am deschis discuții cu ei, recunosc, dacă ei vor veni alături de noi, mă bucur și își vor găsi locul în PNL”, a spus Orban.

De asemenea, întrebat dacă vor fi primiți și cei care au fost în PSD, Orban a spus că „important este să întărim sprijinul parlamentar”.

„Nu știu dacă a fost vreunul la PSD. Acuma important este să întărim sprijinul parlamentar cu niște oameni care au plecat de lângă PSD aproape imediat după alegerile din 2016”, a răspuns premierul.

Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu și alți 4 deputați au demisionat, joi, din Pro România, potrivit anunțului făcut de Daniel Constantin pe Facebook. El precizează că partidul condus de Victor Ponta și-a schimbat doctrina și idealurile.

Pe lângă cei șase parlamentari, alți 10 lideri locali au semnat demisia din partid.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:35
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară