Stanga
Dreapta

Exclusiv: www.ziarulatak.ro Tovarasul lui Omar Hayssam seful PSD, Marcel Ciolacu,crede ca il sperie pe Ludovic Orban

Gheorghe George, 28 noiembrie 2019, Ora 09:37

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47717-1.jpg Exclusiv

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, astăzi că PSD va depune cu certitudine o moțiune la adresa actualului Guvern.

"Nu îmi cereți să iau decizii pe care eu nu am fost deja mandatat de colegii mei. Am un mandat foarte clar. Partidul nu mai este condus de un tătuc. O să ne luăm fiecare sarcinile și vom merge mai departe. Astfel de alianțe trebuie decise în cadrul mai larg. Eu știu un singur lucru foarte clar. Să depășim negația. PSD este în opoziție. La Palatul Victoria este un guvern care este în minoritate. Opoziția are dreptul să depună moțiuni de cenzură.

Categoric că vom depune o moțiune, nu am dori să picăm în aceeași patimă a fostei opoziții să depunem moțiunii degeaba. Domnul Orban să stea liniștit, încă nu e periocl să fie demis prin moțiune".

 

EDITORIAL

COMUNICAT  Partida Romilor Pro – Europa

COMUNICAT Partida Romilor Pro – Europa

În data de 29.11.2019, la Hotel IBIS (București), s-a desfășurat Reuniunea liderilor formali/informali ai comunităților de romi din România. Aduc la cunoștință faptul că la această Reuniune au fost prezenți cei interesați să participe, indiferent dacă aceste persoane erau reprezentanți ai organizațiilor, pastori penticostali s ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:42