Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: WWW.ZIARULATAK.RO Dăncilă ar urma să demisioneze astăzi, iar Ciolacu va prelua interimar șefia partidului

Gheorghe George, 26 noiembrie 2019, Ora 10:58

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47713-1.jpg BREAKING NEWS

Alegerile au trecut, este vremea schimbarilor. Pe lumină, înfrângerea suferită de PSD a deschis o nouă luptă, cea pentru putere.

 Viorica Dăncilă a acceptat să faca un pas în spate, iar astazi ar urma să își depună demisia din fruntea partidului.

Aripa condusă de Marcel Ciolacu și Paul Stănescu ar vrea sa impună o nouă conducere. Una colectivă, de această dată, cu o formula de 5 președinti executivi, printre care și Gabriela Firea, plus un președinte interimar.

Marcel Ciolacu ar urma să preia interimar conducerea PSD.

„Am discutat în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu președinții de organizații pentru a discuta despre rezultatul obținut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin. A fost un rezultat care nu ne mulțumește pe niciunul dintre noi, dar asta nu înseamnă ca nu există soluții”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook luni seara.

 

EDITORIAL

COMUNICAT  Partida Romilor Pro – Europa

COMUNICAT Partida Romilor Pro – Europa

În data de 29.11.2019, la Hotel IBIS (București), s-a desfășurat Reuniunea liderilor formali/informali ai comunităților de romi din România. Aduc la cunoștință faptul că la această Reuniune au fost prezenți cei interesați să participe, indiferent dacă aceste persoane erau reprezentanți ai organizațiilor, pastori penticostali s ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:40