Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro PARTIDA ROMILOR PRO EUROPA COMUNICAT DE PRESA 21.11.2019

Marian Vasile, 21 noiembrie 2019, Ora 18:30

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47700-1.png BREAKING NEWS

 

 

În legătură cu informațiile speculative apărute în ultima perioada pe anumite site-ri (podul.ro), informații false legate de sustinerea candidaților calificați în turul doi în cursa pentru funcția de Președinte al României, de către Partida Romilor Pro-Europa, suntem nevoiți să facem următoarele precizări :

-         Partida Romilor Pro- Europa nu a încheiat nici un fel de acord politic sau întelegere cu PNL sau cu PSD în ceea ce privește alegerile prezidențiale și cu atât mai mult, nu a purtat vreo discuție pentru susținerea vreunui candidat.

-         Președintele Partidei Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun nu a mandatat vreo persoană sau delegație din partea organizației, pentru a purta discuții cu stafful de campanie al celor doi candidați.

Totodată, în legătură cu informația falsă, apărută în aceeași știre, conform căreia, „oamenii Președintelui Nicolae Păun, au solicitat capul primarului sectorului 5 Daniel Florea, în schimbul voturile pentru doamna Viorica Dăncilă”, subliniem faptul că această informație este total falsă.

Îi solicităm autorului acestei știri false, respectiv domnului Răzvan Gheorghe să prezinte dovezi care au stat la baza acestui articol. În caz contrar, vom întreprinde demersurile legale ce se impun.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:17
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară