Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Volodimir Zelenski, trage un semnal de alarmă asupra dezastrului ce ar putea avea loc: ”Va fi o criză în lume”

Gabriela M Bogdan, 23 mai 2022, Ora 12:43

  • print
  • |
volodimir-zelenski-trage-un-semnal-de-alarma-asupra-dezastrului-ce-ar-putea-avea-loc-va-fi-o-criza-in-lume-50700-1.jpg BREAKING NEWS

 

Volodimir Zelenski acuză Rusia că a blocat exportul a 22 de miloane de tone de alimente. Președintele Ucrainei a tras un semnal de alarmă asupra dezastrului ce ar putea avea loc!

Potrivit spuselor lui Volodimir Zelesnki, criza energetică va fi urmată de o posibilă criză alimentară. Avertizările liderului ucrainean vin la puțin timp după ce acesta acuză Rusia că a blocat exportul a 22 de milioane de tone de alimente:

„Rusia a blocat aproape toate porturile și toate oportunitățile maritime de a exporta alimente- cerealele noastre, orzul, floarea-soarelui și altele.

O mulțime de lucruri. Va fi o criză în lume. A doua criză după cea energetică, care a fost provocată de Rusia. Acum va crea o criză alimentară dacă nu deblocăm rutele pentru Ucraina, nu ajutăm țările din Africa, Europa, Asia, care au nevoie de aceste produse alimentare”, a afirmat Volodimir Zelenski.

Afirmațiile președintelui din Ucraina au fost făcute după ce acesta a avut o întâlnire cu Antonio Costa, premierul Portugaliei, îndemnând comunitatea mondială să ajute Ucraina de urgență în războiul pornit de Vladimir Putin.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:26
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară