Stanga
Dreapta

Vasile Dîncu a scăpat de remaniere! Nicolae Ciucă nu i-a cerut demisia

Gabriela M Bogdan, 17 octombrie 2022, Ora 12:03

  • print
  • |
vasile-dincu-a-scapat-de-remaniere-nicolae-ciuca-nu-i-a-cerut-demisia-51171-1.png

Premierul Nicolae Ciucă și ministrul Apărării, Vasile Dîncu, au avut o discuție, la Palatul Victoria, după declarațiile controversate ale ministrului. Premierul nu i-a cerut acestuia demisia ci doar i-a spus să își ”calibreze comunicarea în context guvernamental”.

”Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a discutat, la Palatul Victoria, cu ministrul Apărării, Vasile Dîncu. Temele abordate au vizat reuniunea miniștrilor apărării din cadrul NATO de la Bruxelles și calibrarea comunicării publice la nivelul Ministerului Apărării în context guvernamental.”, arată un anunț al Guvernului.

Săptămâna trecută, Nicolae Ciucă l-a criticat public pe Vasile Dîncu și a spus că declarațiile acestuia contravin poziției oficiale a Guvernului.

”Îl aștept pe domnul ministru să revină în țară de la ministestriala NATO și trebuie să avem o discuție foarte deschisă față de opinia dumnealui, nu este opinia Guvernului și trebuie să lămurim acest aspect”, a spus Nicolae Ciucă.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:05
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară