Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Simion Sputnikul şi Şoşoacă sunt “propagandiștii putiniști” din România

Laurentiu Ion, 21 martie 2022, Ora 10:53

  • print
  • |
simion-sputnikul-si-sosoaca-sunt-propagandi-tii-putini-ti-din-romania-50382-1.png BREAKING NEWS

 

 

După o scurtă perioadă de confuzie, s-au reactivat sclavii putiniști și idioții lor utili. S-au reîmpuțit rețelele sociale  și sunt împinse din nou în față fecalotemele anti-UE și anti-NATO .

Unele dintre aceste manipulări sunt jignitor de evidente, altele lucrează cu ricoșeuri.

Aparu si Simion Sputnikul băgând vrăjeală la popor: „Sunt cu Zbigniew Ziobro, ministrul de Justiție din Polonia, și spunem împreună NU atacului Bruxelles-ului și Moscovei asupra țărilor din Europa Centrală și de Est.

Ați prins șpilu? Adică nu doar Rusia atacă, ci și Brucselu, m-ai înțeles?

Asta e una dintre liniile străvezii de atac propagandistic putinist pentru țările în care rușii nu sunt și nu pot fi iubiți, din cauza traumelor istorice pe care  le-au provocat. Dacă frontul filorus e oricum pierdut, atunci măcar să strice, pe cât se poate, înclinațiile europene ale națiunii respective, agitând momeli naționaliste pentru înțepat fraieri.

„Să fim neutri, să stabilim neutralitatea României, mai rage la ecranul telefonului și madam Șoșoacă, pentru amețirea prostimii. Nu există neutralitate pentru România în coasta Imperiului Rus. Neurtralitatea pe care ne-o cadorisesc trolii putiniști este a Moldovei, ținută de Moscova în orbita sărăciei din 1991 încoace.

La drept vorbind, nu există decât două posibilități, în cazul în care cineva distribuie propagandă putinistă: ori e ticălos, ori e tâmpit.

ziarulatak.ro Web analytics

17:20
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară