Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: „Războiul” se amână! Vladimir Putin vrea să negocieze cu Occidentul

Gabriela M Bogdan, 15 februarie 2022, Ora 11:52

  • print
  • |
razboiul-se-amana-vladimir-putin-vrea-sa-negocieze-cu-occidentul-50163-1.jpg BREAKING NEWS

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că preşedintele rus Vladimir Putin este „dispus să negocieze”. Criza din Ucraina este doar o mică parte a preocupărilor mai cuprinzătoare de securitate ale Rusiei, a adăugat el, informează.

„În primul rând, preşedintele Putin a solicitat întotdeauna negocieri şi diplomaţie”, a declarat Peskov, pentru CNN.

„De fapt, el a iniţiattema garanţiilor de securitate pentru Federaţia Rusă. Ucraina este doar o mică parte a problemei, este o parte a unei chestiuni mai ample a garanţiilor de securitate pentru Rusia şi, desigur, preşedintele Putin este dispus să negocieze”, a conchis Peskov.

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov i-a mărturisit lui Putin, luni, că vede o „şansă” pentru un eventual dialog diplomatic cu Occidentul cu privire la preocupările de securitate ale Rusiei. Lavrov a subliniat că a recomandat continuarea acestor eforturi.

Informația este cu atât mai importantă cu cât serviciile secrete americane spuneau că Rusia o să invadeze Ucraina în 16 februarie.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:20
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară