Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: PUŞCĂRIE PENTRU CĂLĂI

Bogdan Ionescu, 31 decembrie 2021, Ora 10:43

  • print
  • |
puscarie-pentru-calai-49929-1.png BREAKING NEWS

 

Fostul procuror DIICOT Ionel Tudosan iese la atac după achitarea lui Călin Popescu-Tăriceanu: „Sila şi dezonoarea! Pentru a nu ştiu câta oară, nişte procurori îngâmfaţi şi analfabeţi juridic încearcă să-l bage pe Tăriceanu la puşcărie pe nişte fapte inventate de ei. Totuşi, astfel de procurori sunt menţinuţi în funcţie. De ce nu sunt băgaţi la închisoare pentru represiune nedreaptă? De ce CSM şi PICCJ nu fac ordine? Sunt complici... Mi-e silă de reacţia sistemului”

Procurorii care comit abuzuri consfinţite ca atare prin achitări merită să înfunde puşcăria pentru represiune nedreaptă, nu să fie menţinuţi în funcţie.



Mesajul de revoltă a fost exprimat de către fostul procuror DIICOT Ionel Tudosan, imediat după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a achitat în prima instanţă pe ex-preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu în dosarul de abuz în serviciu fabricat de către procuroarea PICCJ Daniela Matei, soţia fostului judecător suprem Ionuţ Matei. Amintim că achitarea a fost cu atât mai usturătoare pentru Daniela Matei, cu cât ea a fost cerută în sala de judecată nu doar de către avocaţii lui Tăriceanu, ci de însăşi procuroarea de şedinţă, Irina Kuglay, colega cu Matei la Parchetul General. În plus, achitarea pentru unul dintre capetele de acuzare a fost dispusă exact aşa cum a cerut Kuglay: în baza art. 16 alin. 1 lit. a Cod procedură penală – „fapta nu există” 

 

Iar vina nu este doar a procurorilor abuzivi, ci şi a Consiliului Superior al Magistraturii şi a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiindcă tolerează asemenea procurori în sistem, în loc să-i dea afară, mai spune Tudosan.



Postarea de pe Facebook a fostului procuror DIICOT:



Sila şi dezonoarea!

Tariceanu, achitat de ICCJ.

Este pentru a nu ştiu câta oară când nişte procurori îngâmfaţi şi analfabeţi juridic încearcă să-l bage pe Tariceanu la puşcărie pe nişte fapte inventate de ei!

Şi, cu toate acestea, astfel de procurori sunt menţinuţi în funcţie!

De ce nu sunt aceşti procurori băgaţi la închisoare în locul victimelor lor pentru represiune nedreaptă!?

De ce CSM-ul şi Parchetul General nu fac ordine în privinţa unor astfel de procurori!?

Pentru că dacă nu iau măsuri înseamnă că sunt complicii acestora, le convine de minune să nu răspundă în nici un fel şi sunt asemenea lor.

Din această cauză mă simt dezonorat că astfel de procurori au putut fi colegi cu mine şi mi-e silă de reacţia sistemului la un astfel de comportament.

Numai bine!”

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:28
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară