Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Protest al sindicaliștilor în fața Guvernului! Budăi: „Avem un al doilea pachet, care se cheamă sprijin pentru România”

Gabriela M Bogdan, 4 mai 2022, Ora 11:53

  • print
  • |
protest-al-sindicali-tilor-in-fata-guvernului-budai-avem-un-al-doilea-pachet-care-se-cheama-sprijin-pentru-romania-50599-1.jpg BREAKING NEWS

 

O delegaţie a sindicaliştilor care protestează miercuri în Piaţa Victoriei va fi primită la Guvern de către premier şi ministrul Muncii, a anunţat Marius Budăi, ministrul de resort.

 

"În primul rând vreau să vă spun că imediat după această acţiune împreună cu domnul premier vom primi o delegaţie a cetăţenilor noştri care sunt aici, care pe bună dreptate protestează, şi vom transmite mesajul clar după discuţiile cu dumnealor. După cum ştiţi, noi, Guvernul, am preferat să fim proactivi şi nu să aşteptăm şi să fim reactivi. După primul pachet social implementat în luna ianuarie, exact pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, astăzi avem un al doilea pachet, care se cheamă sprijin pentru România, care în egală măsură sprijină şi mediul privat, dar şi categoriile de cetăţeni cei mai vulnerabili. Nu suntem pasivi şi nu vom fi pasivi, vom fi proactivi în continuare şi orice măsuri vom gândi la nivel de coaliţie politică care susţine Guvernul prin vocea preşedinţilor partidelor din coaliţie, prin vocea premierului României, prin vocea ministrului Muncii, cu siguranţă veţi fi informaţi aşa cum cred eu că am făcut-o transparent până acum", a spus Marius Budăi, la Palatul Victoria.

El a mai precizat că până în prezent au fost plătiţi către companiile din electricitate peste 1,1 miliarde de lei compensări pentru consumatorii casnici.

Ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Marius Budăi, şi ministrul Muncii şi Politicilor Sociale din Republica Italiană, Andrea Orlando, semnează miercuri, la Palatul Victoria, Memorandumul de înţelegere privind colaborarea şi schimbul de informaţii în domeniul inspecţiei muncii între Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale din România şi Ministerul Muncii şi Politicilor Sociale din Republica Italiană.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:49
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară