Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Pe Dan Barna nu il votează nici nevasta

Claudiu Constantin, 27 noiembrie 2020, Ora 14:00

  • print
  • |
pe-dan-barna-nu-il-voteaza-nici-nevasta-48342-1.jpg BREAKING NEWS

Preşedintele USR, Dan Barnaa anunţat că are COVID-19, precizând că starea sa generală e bună şi că va petrece următoarele zile în autoizolare.

Liderul Uniunii a precizat că s-a autoizolat alături de soție în locuința din București și s-ar putea să nu poată fi prezent la alegerile parlamentare din 6 decembrie pentru că el candidează la Sibiu, pentru un nou mandat de deputat.

”Sunt în regulă. Am făcut un test PCR înainte de o întâlnire regională. Testul l-am făcut în București, m-am autoizolat. Dacă nu voi deveni negativ până pe 6 decembrie, este foarte posibil să nu pot să merg la Sibiu să votez. Este o situație neplăcută.”, a spus Dan Barna .

 

EDITORIAL

Dinspre TVR vine miros de friptură. Nările pițifelnicilor freamătă deja!

Dinspre TVR vine miros de friptură. Nările pițifelnicilor freamătă deja!

Programul de Revelion al TVR a stîrnit mare zarvă într-o anume parte a presei și a politicii. Deputatul Iulian Bulai, din al cărui CV am înțeles că și-a petrecut viața trecînd dintr-o țară între-alta, în funcție de misiuni, a cerut plecarea Doinei Gradea, pe motiv că scheciurile lui Mugur Mihă ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:43
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă