Stanga
Dreapta

Nicolae Ciucă cere procurorilor să intervină, după accidentul în care au murit 3 mineri

Gabriela M Bogdan, 26 ianuarie 2023, Ora 12:17

  • print
  • |
nicolae-ciuca-cere-procurorilor-sa-intervina-dupa-accidentul-in-care-au-murit-3-mineri-51409-1.jpg

Premierul Nicolae Ciucă susține că a solicitat tuturor instituțiilor statului să pună la dispoziția procurorilor toate documentele, în așa fel încât cei responsabili de moartea celor trei mineri de la cariera Jilț să fie pedepsiți.

”Am solicitat tuturor instituțiilor statului să pună la dispoziția organelor de cercetare penală să pună tot ceea ce este necesar pentru ca toți cei care sunt vinovați să suporte consecințele legale.

Am cerut un amplu control privind măsurile luate pentru siguranța muncii. Raportul este la Guvern. De asemenea, am cerut ca toți cei care au încălcat aceste norme de securitate a muncii să fie demiși sau să își dea demisia”, a spus Nicolae Ciucă.

 

 

 

EDITORIAL

Groapa de gunoi numită Facebook

Groapa de gunoi numită Facebook

Dacă într-un trecut, nu foarte îndepărtat, pe Facebook puteai citi informații utile, postări inspirate și argumentate, în ultimul timp pe pagină îți apar doar știri despre accidente tragice, înmormântări și îndemnuri de a dona pentru tot felul de tâmpenii. Unii ar putea zice că foarte mult c ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:14
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară