Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Mișcarea de ultimă oră a Rusiei! Vladimir Putin mobilizează noi trupe şi soldaţi în Ucraina, după “pierderea constantă de personal”

Gabriela M Bogdan, 17 martie 2022, Ora 12:29

  • print
  • |
mi-carea-de-ultima-ora-a-rusiei-vladimir-putin-mobilizeaza-noi-trupe-si-soldati-in-ucraina-dupa-pierderea-constanta-de-personal-50359-1.jpg BREAKING NEWS

 

Armata rusă se confruntă cu „pierderi constante de personal” în Ucraina, după trei săptămâni de război, iar Rusia se vede astfel nevoită să-şi întărească forţele militare prin mobilizarea de noi trupe aduse de pe întregul teritoriul Federaţiei Ruse.

„Rusia încearcă tot mai mult să-şi suplimenteze forţele, pentru a putea ţine pasul cu pierderile”, a informat ministerul britanic al Apărării.

Conform rapoartelor serviciilor militare de informaţii britanice, Rusia „încearcă cu greu să-şi dirijeze acţiunile ofensive în condiţiile unei rezistenţe susţinute a ucrainenilor”.

Ministerul britanic al Apărării susţine că Rusia a ajuns să-şi desfăşoare forţe inclusiv din Districtul Militar Estic, flota Pacificului, sau chiar şi din Armenia.

În acelaşi timp, Moscova încearcă să beneficieze de cât mai mulţi luptători din companii private de securitate sau chiar şi mercenari sirieni.

Rusia a elaborat de altfel o listă cu aproximativ 40.000 de combatanţi din armata siriană şi din miliţiile aliate, pregătiţi să fie desfăşuraţi în Ucraina, a afirmat marţi Observatorul sirian al drepturilor omului (OSDO, organizaţie neguvernamentală cu sediul la Londra.

La 11 martie, Kremlinul a anunţat că voluntarii, inclusiv cei care vin din Siria, ar fi bineveniţi pentru a lupta alături de armata rusă în Ucraina, ţară invadată începând din 24 februarie.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:08
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară