Stanga
Dreapta

Exclusiv: Iulian Paraschiv, Președintele ANR,vizita de lucru in judetul Iasi

Claudiu Constantin, 28 martie 2022, Ora 13:42

  • print
  • |
iulian-paraschiv-pre-edintele-anr-vizita-de-lucru-in-judetul-iasi-50435-1.jpg Exclusiv

 

Iulian Paraschiv, Președintele ANR a încheiat in data de  25 martie, vizita de lucru din județul Iași prin participarea la discuții privind necesitatea dezvoltării unui act educațional de calitate pentru elevii din mediul rural alături de dna Elena Motaș, expert BJR Iași, dna Semiramida Balan, expert BJR Botoșani, dl Motaș Constantin, Inspector pentru romi ISJ Iași.

Președintele ANR a readus în discuție faptul că rata abandonului școlar necesită o atenție sporită și măsuri imediate pe toate planurile și din partea tuturor celor implicați în procesul educațional: autorități locale, cadre didactice, părinți, inspectorul școlar pentru romi din cadrul ISJ, mediatorii școlari, mediatorii sanitari, expertul BJR.

În cadrul întâlnirii de , Iulian Parschiv a accentuat ideea că strategiile centrale dedicate îmbunătățirii calității actului educațional trebuie să se centreze pe nevoile locale reale și că este necesară încheierea unor parteneriate solide cu autoritatea locală.

Pentru că stim cât este de importantă adoptarea noului cadru strategic guvernamental pentru romi, anunțăm că in data de, 24 martie a.c, a avut loc o discuție la nivel de experți ai Agenției Naționale pentru Romi și experți din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice Și Administrației.

Procesul de avizare este complet, la acest moment propunerea de Hotărâre de Guvern urmează să fie înaintată Ministerului Justiției, și apoi să între în ședința de Guvern pentru a fi adoptată.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:36
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară