Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Guraliva senatoare Şoşoacă vrea ca România să se alieze cu Rusia împotriva Ucrainei

Marian Vasile, 17 aprilie 2022, Ora 13:09

  • print
  • |
guraliva-senatoare-sosoaca-vrea-ca-romania-sa-se-alieze-cu-rusia-impotriva-ucrainei-50549-1.jpg BREAKING NEWS

 

Senatoarea Diana Şoşoacă susţine într-o postare pe Facebook că Ucraina a făcut mult rău României. Şoşoacă a fost imediat lăudată de Sputnik, organ al propagandei de la Moscova, pentru poziţia sa.

„2014: Ucraina a luat cu arcanul etnici români din Bucovina de Nord ca să îi trimită pe frontul din est, în linia întâi.
2020: preşedintele Ucrainei spunea că românii au ocupat Bucovina de Nord, care, aşadar NU este teritoriu românesc ocupat de sovietici.
2021: Curtea Constituţională a Ucrainei admite legalitatea unui mănunchi de legi adoptate în ultimii 3 ani de către ţara vecină, iar una dintre ele interzice învăţământul în limba română, face Diana Şoşoacă apel la memorie.

Acum vă faceţi griji pentru ucrainieni? Eu zic să-şi umfle muşchii şi cu ruşii cum şi-i umflă în faţa noastră, am dreptate?”, a scris Şoşoacă pe Facebook.

Sputnik a preluat textul lui Şoşoacă, susţinând că a fost „aplaudată” de cititorii ei, „care sunt întru totul de acord cu senatoarea”.

Sputnik a scris apoi că „senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă a avut curajul să critice la scenă deschisă, încă dinainte de a fi votată, Legea nr.199/2021 pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul României şi Cabinetul de Miniştri al Ucrainei privind cooperarea în domeniul tehnico-militar, semnat la Bucureşti la 5 septembrie 2020”.

” Noul acord pe care îl discutăm acum are un alt sens. Ucraina nu ne poate garanta nicio susţinere în cazul în care România ar fi atacată de un stat inamic – un caz ipotetic, evident. În schimb, noi garantăm Ucrainei susţinerea militară a României în situaţia în care acest stat ar fi atacat”, a spus Şoşoacă atunci în Parlament.

” Nici nu vreau să îmi închipui ce s-ar întâmpla în cazul în care Ucraina ar fi atacată de Rusia iar noi am fi obligaţi să ne luptăm cu Rusia! Până ajunge NATO aici, cred că ne spulberă de pe faţa pământului. Consider că ar trebui să ne mai gândim la semnarea acestui Tratat, având în vedere situaţia geopolitică la acest moment.”, a cerut atunci senatoarea Şoşoacă respingerea tratatului tehnico-militar.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:26
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară